onsdag 20. desember 2017

Kalender 2018

I en periode nå har vi jobbet med å lage kalender for 2018. Jeg har i perioden jobbet i Illustrator med pen tool. Med dette har jeg laget forskjellige modeller og illustrasjoner. Alle illustrasjonene er inne i en sirkel, og dette er med på å lage konseptet mitt. 

Over er illustrasjonen som hører til måneden november. Jeg ble veldig fornøyd med denne og føler at den viser den kalde og friske luften når det nærmer seg vinter. 
Jeg valgte å lage alle illustrasjonene innenfor en sirkel. Og dette gjorde hele kalenderen veldig stilren, noe jeg ønsket. 
Jeg fant inspirasjonen min på Pinterest noe som gjorde at oppgaven gikk framover. Måten jeg jobbet på var at jeg lagde illustrasjoner, etter ting jeg så på Pinterest. Deretter satte jeg hver enkelt illustrasjon inn i en boble, og etter dette satte jeg det inn i kalenderen. Noe som jeg lærte når jeg satt og jobbet var at jeg ikke burde stoppe opp hvis jeg ikke kommer opp med en illustrasjon. Jeg burde heller velge en annen måned og jobbe med den, slik at man kommer framover. Dette gjør at jobbingen blir mer effektiv, og man føler ikke at man ikke kommer noen vei. Noe som også er viktig å huske på er at man helst burde kopiere illustrasjonene rett inn i InDesign slik at man får best mulig kvalitet. Man burde IKKE lagre filene som JPEG for da blir kvaliteten svekket betraktelig. 

Når alt var satt sammen begynte justeringene som innebar: justering av tall, endring av illustrasjoner og komposisjonen i kalenderen. Når alt dette var fikset litt på ble jeg veldig fornøyd for kalender ble veldig fin og slik jeg ønsket. En enkel kalender med stilrent uttrykk. 


Tips:
Dette er en perfekt julegave til foreldre eller andre💝